Coolcat viert verjaardag met danswedstrijd

Een eigen dansvideo winnen, waarbij je natuurlijk in een perfecte outfit de sterren van de hemel danst? Het kan met de Dance Battle waarmee Coolcat de dertigste verjaardag viert.

Voor dansen heb je niet alleen een ritmegevoel, de juiste uitstraling en een dosis creativiteit nodig. Ook de juiste outfit is een must. Coolcat combineert mode en dans in een tweetal Dance Battles waarin modieuze dansers strijden om een opname voor een eigen dance video.

Op 11 en 12 november 2009 worden in de flagship stores van Coolcat in Amsterdam en Rotterdam Dance Battles gehouden. Als je doet aan breakdance, house, hiphop new style of no style, kan je via de website van Coolcat een filmpje uploaden. Bezoekers van de site kunnen vervolgens stemmen op hun favorieten. De populairste dansers komen terecht in de finales in Amsterdam en Rotterdam.

De aankondiging van de danswedstrijd van Coolcat komt tegelijk met de lancering van de interactieve website van het Nederlandse kledingmerk, dat in 2009 dertig jaar bestaat. Die website is bedoeld om bijvoorbeeld inspiratie op te doen voor een dance outfit.

Op de foto: Logo van de Coolcat Dance Battle

Lees ook:Sylvana Simons gaat voor Coolcat
Lees ook:CoolCat zet zich in voor Dance4life
Lees ook:Nederlandse fashion bloggers ontwerpen unieke limited edition collectie voor CoolCat
Lees ook:Chantal Janzen wint ELLE Personal Style Award
Lees ook:Vogue werkt aan nieuwe website Vogue.com

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>