The People of the Labyrinths opent Amsterdam Fashion Week

Alvast iets om naar uit te kijken; de openingsavond van de 18e editie van Amsterdam Fashion Week op woensdag 23 januari 2013 wordt verzorgd door iNDiViDUALS en the People of the Labyrinths. Carlo Wijnands, Programma directeur van Amsterdam Fashion Week, licht de selectie van deze twee modemerken toe: “Ik heb iNDiViDUALS gekozen omdat dit merk staat voor creatieve business, een onderzoekende stijl en de combinatie met educatie.  En voor mijn keuze voor The People of the Labyrinths gaf de luxueuze ambachtelijkheid met een iconische waarde de doorslag.”

Over Individuals
Individuals is een initiatief van het Amsterdam Fashion Institute en de Hogeschool van Amsterdam en vormt een platform voor nieuw modetalent van het Amsterdam Fashion Institute. Twee keer per jaar voegt een nieuwe generatie modeontwerpers een hoofdstuk toe aan het iNDiViDUALS verhaal. Met de Autumn/Winter Collection zal iNDiViDUALS voor het eerst de opening van Amsterdam Fashion Week mogen verzorgen. 

Over The People of the Labyrinths
Nadat zij in 1983 hun studie aan de academie in Arnhem hadden afgerond, richtten Hans Demoed  en Geert de Rooij een bedrijf op gespecialiseerd in styling en fashion design. Hun fascinatie voor zowel antieke als moderne labyrinten  (zoals  microchips en vingerafdrukken) leverde veel inspiratie op voor hun werk.  Labyrinten beschouwen zij als metaforen voor een samenleving die steeds meer gestructureerd wordt maar tegelijkertijd ontoegankelijk en ontwijkend blijft. Het modemerk ‘the People of the Labyrinths’ heeft een kleine maar loyale klantenkring.

 

Lees ook:Paardrijden in stijl met The People of the Labyrinths
Lees ook:Amsterdam Fashion Week 2013 op afstand
Lees ook:The People of the Labyrinths Interior
Lees ook:HAPPY HAIR SUMMERVIBES MET DE NIEUWE ANDRÉLON PINK STYLING DROOGSHAMPOOS
Lees ook:COS opent winkel in Hartenstraat Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>