HAPPY HAIR SUMMERVIBES MET DE NIEUWE ANDRÉLON PINK STYLING DROOGSHAMPOOS

001719202_001_411497_708Alle zomerdagen een stylish hairdo – of je nu naar je werk gaat, lekker op het strand ligt of een festivalweekend meepakt. Sidenote: graag inspirerende looks zonder ingewikkelde stylingkunstjes. Wanted: de nieuwe Andrélon Pink Styling Droogshampoos. Want daarmee kun je elke zomercoupe voor elkaar krijgen en fixeren. Voor een variatie van de makkelijkste on trend zomercoupes kom je in elk geval met één stylingproduct een heel eind: droogshampoo. Sowieso is deze insta-verfrisser een musthave op warme zomerdagen om je haar lekker fris te houden of voor een snelle opfrisser tussen twee wasbeurten door. Andrélon heeft in de Pink Styling Collection twee varianten: Big Volume voor een vollere bos haar en Beachy Texture om je haar een extra stevig, texturized gevoel te geven.

Alle Andrélon Pink Styling Collection producten zijn in een nieuw jasje gestoken en vanaf week 16 verkrijgbaar bij Etos (vanaf week 19 ook bij alle andere drogisterijen). Adviesprijs: vanaf EUR 4,99

Lees ook:Column: Hippe mode en happy sheep
Lees ook:ASBLOND IS HET NIEUWE BLOND
Lees ook:Manfield lanceert pump met roze zool
Lees ook:Andrélon opent allereerste Blow Dry Salon in Hoofddorp
Lees ook:Andrélon opent eerste Blow Dry Salon ter ere van nieuwe Deluxe lijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>