Amsterdam Fashion Week 2013 op afstand

Foto: Peter Stigter

Gisterenavond vond in Amsterdam de aftrap van de fashion week plaats. De iNDiViDUALS modestudenten van AMFI en The People of the Labyrinths verzorgden het openingsprogramma en voor de eerste keer werden de shows op een nieuwe locatie, de Gashouder, gehouden.

Voorproefje
Normaal gesproken was ik als teamlid van Team Peter Stigter al vanaf 11.00u ’s ochtends op het terrein geweest. Ik was al door de sneeuw naar de kapper én het Westergasterrein gebanjerd, had al een (tijdelijk) kantoor mee opgebouwd, backstage de modellen bewonderd, met stylisten gechilld, de nieuwste kapsels afgekeken en de laatste beautytrends opgepikt bij hair & make-up. Ik had al aan de catering gesnuffeld, de eerste rehearsals bekeken en ik was ongetwijfeld op het toilet al van outfit gewisseld voor de aanvang van de openingsavond.

 

Lees ook:Backstage bij Jan Taminiau (AIFW)
Lees ook:Backstage bij Mattijs van Bergen (AIFW 2010)
Lees ook:BlijTV – Amsterdam Fashion Week
Lees ook:Winde Rienstra Amsterdam Fashion Week Preview
Lees ook:Amsterdam Fashion Week Preview: SIS by Spijkers en Spijkers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>