Schoenentrend: winterse klompen

cynthiaklomp
Klompen waren een aantal jaren geleden populair, maar toen wij vrouwen een sexier look wilden, zijn ze van het toneel verdwenen. Afgelopen winter en zomer kwamen ze weer tevoorschijn op de catwalks en werden o.a. de Chanel klompen direct omarmd door talloze fashionata’s en stijliconen wereldwijd.
Voor aankomende winter is de klomp nog stoerder geworden. Deze is namelijk voorzien van studs en is zelfs verkrijgbaar in een laars/ bootie variant.
Hier en daar kreeg de klomp zelfs een laagje bont en daarmee is deze schoen volledig winterproof gemaakt. De winterse klomp is op tal van manieren te combineren: met een stoer jeans of een LBD en de hoge hak geeft je extra lengte en comfort.
Schoenen: Sam Edelman, Topshop, Asos
Kleding: H&M
Meer over deze trend: winterse klompen

Lees ook:Get Clogged: de klomp is weer helemaal terug!
Lees ook:Het mode-item van 2010: de klomp
Lees ook:Schoenentrend: bergschoenen op hakken
Lees ook:Schoenentrend: de duckboot
Lees ook:De Western laars in een modieus jasje

1 Reacties // Reageer

One thought on “Schoenentrend: winterse klompen

  1. fashionista

    Vindt ze ook helemaal leuk die “winter klompen” zat toevallig zondag nog op sellgo. nl te surfen en had er daar ook al een paar zien staan van Gucci en Prada

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>