Het mode-item van 2010: de klomp

Chanel klomp2Tijdens de afgelopen modeweken was er één grote verrassing te zien op de catwalk. Een aantal ontwerpers introduceerde de klomp als mode-item voor de lente van 2010. Hoewel de klomp er niet altijd even elegant uitziet, lijken diverse ontwerpers van mening te zijn dat de klomp vaker in het straatbeeld moet verschijnen. In diverse modeshows werd de klomp gepresenteerd als musthave voor 2010. Ontwerper Karl Lagerfield introduceerde diverse varianten in zijn collectie voor Chanel. Maar ook bij Louis Vuitton, Celine en Alexander McQueen  liepen de modellen op klomp-achtige schoenen. Designer Vera Wang liep voorop in deze klompen-trend. Ze had al een tijd diverse klompen in haar collectie. Zelf draagt ze haar klompen het liefst in combinatie met een legging.

Als het land dat bekend staat om zijn klompen kan Nederland eigenlijk niet achterblijven in deze trend. Toch is het maar de vraag of we de klomp hier terug zullen zien in chique schoenenzaken. Misschien moeten we deze trend maar even aan ons voorbij laten gaan.

Op de foto: de klomp uit de modeshow van Chanel voor de lente/zomer van 2010
Bron foto: Style.com

Lees ook:Clarks s/s 2010: sandalen, high heels en klompen
Lees ook:Get Clogged: de klomp is weer helemaal terug!
Lees ook:Schoenentrend: winterse klompen
Lees ook:Lara Stone steelt bij Chanel
Lees ook:Catwalktrends SS2010: schouders in de spotlights

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Het mode-item van 2010: de klomp

  1. jezus

    ZIET ER TOCH NIT UIT!

      /   Reply  / 
    1. Mirjam

      Moet dat nou zo op deze manier gezegd worden??

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>