Folklore thema kleurt Elle Style Awards (foto’s!)

ESAVrijdag vijftien januari werd de zesde editie van de Elle Style Awards gehouden in Amsterdam. De Nederlandse fashion scene was afgereisd naar de Hermitage om te zien welke stylist, welke BN’er en welke gast van de avond de beste stijl had.

De dresscode van de avond was folklore en hoewel dit geen makkelijk thema is, had het grootste deel van de gasten zich hier keurig aan gehouden. De meest bonte verschijningen kwamen voorbij; van indianentooien tot bontmutsen.

Maar er was meer te zien tijdens de Elle Style Awards. Er werden namelijk drie catwalkshows gehouden waarbij jonge talenten hun kunsten toonden. De drie stylisten stelden alle drie zeven outfits samen, bestaande uit enkele kledingstukken van H&M,  aangevuld met designer items. De catwalkshows werde bijgewoond door BN’ers als Jort Kelder, Victoria Koblenko, Daphne Deckers en Anna Drijver.

Nadat alle drie de stylisten hun show twee keer hadden gehouden, werden de awards officieel uitgereikt. De Elle Stylist Award ging naar Lisa Anne Stuyfzand (zie foto). Afgaande op de reacties van het publiek gedurende haar show hadden we al kunnen raden dat ze zou winnen. Er werd volop geapplaudisseerd en gejoeld. Lisa Anne’s show was dan ook wel echt goed. Haar modellen droegen kant en waren versierd met veren. Bovendien droegen ze koperen ketels als handtassen… Geweldig!

Lisa Anne

Naast de Stylist Award werd ook de Elle Personal Style Award uitgereikt. Helaas waren van de vijf genomineerden slechts twee dames aanwezig. Maar gelukkig was de winnares er. Zangeres Giovanca mocht de award in ontvangst nemen vanwege haar street/chic style met etnische invloeden.

Giovanca

Als laatste reikte Elle de Most Sensuous Woman Award uit aan de best geklede dame van de avond. Zij had zich perfect aan de dresscode folklore gehouden en verklapte dat ze haar outfit had gescoord bij de winkel van Ferry van der Nat.

derdeNa de uitreiking van de awards kon het feest echt beginnen. Samen met een zaal vol mode-liefhebbers vierde Elle in stijl wederom een stijlvol jaar.

Foto’s: Tess van Daelen

Lees ook:Thema Elle Style Awards: Folklore
Lees ook:ELLE Stylist Award finalisten shoppen bij H&M voor show
Lees ook:Maaike Staal en Valentijn de Hingh winnaars ELLE Style Awards 2012
Lees ook:Catwalk finale Elle Style Awards
Lees ook:ELLE Style Awards live te volgen op internet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>