Thema Elle Style Awards: Folklore

collage folklore2Vrijdag 15 januari worden de Elle Style Awards uitgereikt. Behalve dat er iemand met de Personal Style Award naar huis gaat, strijden ook drie stylisten om de Stylist Award. Hun opdracht is: diverse modellen stylen voor een modeshow die zij vrijdag de vijftiende zullen houden. Daarbij zullen ze gebruik maken van de nieuwste collectie van H&M. En het thema? Dat is Folklore… Juist… Om het maar zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dat wordt dus nog een uitdaging voor de stylisten.

Maar ook wij van Fashion.blog moeten nog hard op zoek, want de dresscode van de avond is tevens Folklore. Maar wat is Folklore nu eigenlijk? En belangrijker nog: waar vind je Folklore kleding? Volgens ons is Folklore: kleurrijk, drukke prints, verschillende prints gecombineerd, veel jurkjes en rokken, wijde blousen, invloeden uit verschillende landen, opvallende riemen en hoofddeksels. En waar we het kunnen vinden? Vintage webshops en winkels met tweedehands kleding. Voor diegene die naar de ESA gaan, hierboven alvast een aantal Folklore looks om inspiratie uit op te doen.

Lees ook:Folklore thema kleurt Elle Style Awards (foto’s!)
Lees ook:Catwalk finale Elle Style Awards
Lees ook:ELLE Stylist Award finalisten shoppen bij H&M voor show
Lees ook:Maaike Staal en Valentijn de Hingh winnaars ELLE Style Awards 2012
Lees ook:Chantal Janzen wint ELLE Personal Style Award

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>