ELLE Style Awards live te volgen op internet

Donderdag 14 januari worden de jaarlijkse ELLE Style Awards weer uitgereikt in Amsterdam. De gezellige avond, georganiseerd door modemagazine ELLE is vaak een van de leukste modefeestjes van het jaar. En ook dit jaar belooft het weer een spektakel te worden.

Er zullen drie catwalkshows worden gehouden. Daarna zullen de meest talentvolle jonge modestilist en de meest stijlvolle bekende Nederlandse vrouw een award in ontvangst nemen. Acteur en model Tygo Gernandt zal de avond aan elkaar praten en de dresscode van de avond is: Rock & Royalty, wat een bonte veelzijdigheid aan outfits op zal leveren.

Diegenen, die geen uitnodiging voor de ELLE Style Awards 2011 hebben ontvangen, hoeven bovendien niets te missen, de gehele avond zal namelijk via Live Stream online te volgen zijn. Zo kan iedereen vanuit huis outfitjes checken, BN’ers spotten en meegenieten van de show.

Meekijken is simpel: surf om 20.00u simpelweg naar ELLE.nl/live op PC of mobiele telefoon.
Iedereen met een Twitter- of Facebook-account kan op de show reageren. Wanneer de hashtag #ESA2011 gebruikt wordt, verschijnt de reactie real time op het scherm naast de videobeelden én op een scherm in de Stadsschouwburg. Dat betekent dat zowel het publiek ín de zaal als buiten de zaal via deze sociale media de hele avond met elkaar kan communiceren.

Web: ELLE.nl/live

Twitter: #ESA2011

Facebook: ELLE.nl/facebook

Lees ook:Mango modeshow live te zien op Facebook
Lees ook:Inschrijving ELLE Stylist Award geopend
Lees ook:Folklore thema kleurt Elle Style Awards (foto’s!)
Lees ook:Chantal Janzen wint ELLE Personal Style Award
Lees ook:ELLE Stylist Award finalisten shoppen bij H&M voor show

1 Reacties // Reageer

One thought on “ELLE Style Awards live te volgen op internet

  1. VRAAG

    Kon de show helaas niet zien gisteravond!
    Kan ik het wel terugkijken?!!??!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>