Handgemaakte brillen van hout zijn hip!

Het jonge Amerikaanse brillenlabel Shwood heeft lef. Het maakt brillenmonturen van hout, die van begin tot einde met de hand worden gemaakt. And guess what? Het ziet er nog hip uit ook!

Dat hout best high-tech kan zijn, bewijzen de brillen van Shwood. In de handgemaakte houten brillenmonturen zet het jonge Amerikaanse label glazen met de broodnodige UV-bescherming die worden geïmporteerd uit Italië. En het mooiste is: de brillen zien er nog hip uit ook.

De eerste collectie van Shwood, die sinds augustus 2009 in de (web)winkel ligt, bestaat uit twee modellen, die in verschillende houtsoorten uitgevoerd worden. De warme of juist koele houtsoorten geven de monturen een bijzondere uitstraling. En nu groene mode zo trendy is, past een houten bril toch in iedere garderobe?

Op de foto: Bril uit de collectie van Shwood

Lees ook:Optiekzaak Broers & Brillen opent zijn deuren
Lees ook:Na hout en bamboe nu zonnebril van steen
Lees ook:Er goed uitzien tijdens de feestdagen met een bril
Lees ook:Brillen voor spannende watersportactiviteiten
Lees ook:De bril als diadeem dragen is geen schande meer

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Handgemaakte brillen van hout zijn hip!

  1. romeo

    Ik heb de collectie van shwood bekeken op shwoodshop.com en ik moet toegeven dat die brillen er inderdaad hip uitzien. Dat komt volgens mij omdat ze geïnspireerd zijn op de bekende en hippe Ray Ban Wayfarer.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>