Geen animal prints maar animal skins bij TOV

Dierenprints zijn dit najaar een absolute fashion yes. Maar animal skins zijn net een stukje subtieler. En je creëert er nog een klassieke must-have mee ook, laat TOV zien met de nieuwe collectie tassen en riemen.

Python, croco, hagedis en konijnenbont zetten in het najaar van 2009 de toon in de collectie luxe lederwaren van TOV. Zo zijn er een shopper, tote en baquette in pythonleer en een messenger bag met een reliëfprint van krokodil. En de tas van leer en konijnenbont past in de bont piping trend die ons in de winter (bij voorkeur bij ijzige temperaturen) te wachten staat.

Maar TOV lanceert dit najaar ook nieuwe klassieke tassen van suède en kalfsleer. Die klassiekers tonen zich, nu de dierenprints zo’n dominante kledingtrend zijn, opvallend modieus. Niet voor niets hangt TOV’s Tiffany, een variant op de iconische strikkentas, al aan de arm van Leontien Borsato.

Denk je dat je zelf ook wel een tas kunt ontwerpen? Dan kan je meedoen aan de design your own bag wedstrijd van TOV – het winnende ontwerp wordt in productie genomen en in 2010 in de winkels gelanceerd…

Op de foto: Tas Manhattan van TOV

Lees ook:Bont is zó 2009
Lees ook:Tiffany benoemt 2016 tot het jaar van de Tiffany® Setting
Lees ook:Hoodie uit 1977 in nieuw jasje
Lees ook:Klassiek herenhorloge is nu een must-have voor dames
Lees ook:Warme tassen van wol

1 Reacties // Reageer

One thought on “Geen animal prints maar animal skins bij TOV

  1. chantal

    ugh, verschrikkelijk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>