Warme tassen van wol

Lacoste komt met wollen tassen. Die zijn ideaal om in de winterdagen je sleutels en portemonnee warm te houden.

Wie: Krokodillenlabel Lacoste komt dit najaar met een noviteit: trendy tassen gemaakt van van wol. En dat zijn geen gebreide schoudertasjes met een granny look, maar hippe tassen met een warme uitstraling.

Wat: De tassen uit de najaarscollectie 2009 zijn uitgevoerd in verschillende grijstinten en verkrijgbaar in uiteenlopende modellen. Voor sportievelingen is er de casual schoudertas met verstelbare schouderriem. Shopaholics zullen blij zijn met een shopper in flink formaat. En de klassieke schoudertas is er in een ultradunne variant.

Waar: De tassen van Lacoste zijn te koop in de boetieks in Nederland.

Waarom: Wie wil flaneren met een flink logo, is bij Lacoste aan het goede adres. Op de wollen tassen uit de wintercollectie staat een bijna levensgrote krokodil afgebeeld…

Weetje: Lacoste draagt de krokodil in het logo een warm hart toe. Zo steunt het sportlabel sinds 2009 projecten die het verdwijnen van diersoorten als krokodillen, alligators, kaaimannen of gavialen aanvechten.

Op de foto: Lacoste Cozy Croc

Lees ook:Ugg: de nieuwe collectie
Lees ook:Daryl van Wouw bij Dressesonly.nl
Lees ook:Geen animal prints maar animal skins bij TOV
Lees ook:Stijlvol op reis met een Pampa Bag
Lees ook:Lacoste voorjaarscampagne toont vreemde kledingcombinaties

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>