Arnhem Mode Biënnale 2009 van start

Van 6 juni tot en met 6 juli is Arnhem helemaal fashionable met de Arnhem Mode Biënnale. Tijdens het mode-evenement, dat op 5 juni door prinses Maxima wordt geopend, is het toonaangevende werk van meer dan 80 labels te bewonderen.

Een lezing van Monique van Heist, een catwalkshow met ecomode, een pop up store met nieuwe Nederlandse ontwerpers, een vintageshop vol internationale couture en een bazaar met 80 modemarktkramen. Het is een greep uit de evenementen die plaatsvinden tijdens de Arnhem Mode Biënnale 2009.

De derde Mode Biënnale draait rond een expositie in het centrum van de stad. Onder de noemer SHAPE wordt werk getoond van toonaangevende merken zoals Lanvin, Jil Sander, Calvin Klein, Viktor & Rolf en Comme des Garçons.

Wie liever koopt dan kijkt, kan terecht bij onder andere een shop in shop van Humanoid en het hippe Coming Soon (dat deze maand onder andere een exclusieve collectie van Sebastic verkoopt). Het glossy magazine dat ter ere van het evenement verschijnt, vertelt je er alles over.

Op de foto: Impressie van de Arnhem Mode Biënnale door Piet Paris

Lees ook:Prinses Máxima steunt Nederlandse modeontwerpers bij Arnhem Mode Biënnale
Lees ook:Nacht van de mode tijdens Arnhem Mode Biënnale
Lees ook:Arnhem Mode Biënnale is geen modevariant van de Huishoudbeurs
Lees ook:Arnhem Mode Biennale 2011 is geopend
Lees ook:Fashion talk: Mannen hebben nog een lange weg te gaan

1 Reacties // Reageer

One thought on “Arnhem Mode Biënnale 2009 van start

  1. Danielle

    Jaaa ik heb er zin in, ik ga volgend weekend!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>