Modevisie: Maak van je man een edelsteen

De kledingstijl van je man kan je echt wel transformeren. Je moet het alleen subtiel aanpakken, vindt Jennifer Worick. Als expert op het gebied van stijl is het aan de vrouw om van de man te veranderen van een ruwe diamant in een edelsteen.

Je moet niet proberen de kledingstijl van je man compleet te veranderen. Maar een specifieke wensenlijst mag je best hebben. Dat schrijft Jennifer Worick in haar humoristische relatiegids Leven met een man hoe moet dat dan?.

Als je de schoenenkeuze of haarstijl van je partner wilt verbeteren, pak dat subtiel en goed geïnformeerd aan, doceert Worick. Van een man die altijd in poloshirt en kakibroek loopt, kan je niet verwachten dat hij zich in een zakelijk pak met stropdas prettig voelt. Maar een colbert over een vlotte pantalon kan weer wel. Het is volgens Worick de taak van de vrouw om dit soort veranderingen voor te stellen en door te voeren. Niet alleen weten wij vrouwen nu eenmaal meer over stijl en mode, mannen zijn ook gewoontedieren die zich nauwelijks kunnen voorstellen hoe ze er anders uit kunnen zien.

Het motto van Leven met een man hoe moet dat dan? is dan ook uiterst traditioneel: zoek voor je man een complete outfit uit. Dan zal hij vanzelf leren hoe hij er goed uit kan zien.

Lees ook:Hoe hip een ceintuur kan zijn
Lees ook:Ontmoet Carrie Bradshaw in haar tienerjaren
Lees ook:Jennifer Aniston vs. badpakmodel
Lees ook:Jennifer Lopez op podium met enorme Louboutin hak
Lees ook:MISSONI EAU DE TOILETTE; fris, stralend en vrouwelijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>