Hoe hip een ceintuur kan zijn

Haar handgemaakte diadeems, spelden en haarbanden zijn geliefd bij modellen en celebs. Maar Jennifer Behr maakt ook de schitterendste ceintuurs.

Jennifer Behr is een fenomeen op het gebied van haaraccessoires. Ze maakt delicate haarbanden van satijn, kant en Swarovskikristallen die tegelijkertijd klassiek en trendy zijn. Katie Perry en Heidi Klum behoren tot haar vaste klanten.

Als we afgaan op de huidige zomercollectie, dan zou Jennifer Behr met haar ceintuurs ook wel eens een hit kunnen scoren. Zo is er een one-size-fits-all ceintuur van zijde (verkrijgbaar in verschillende kleuren) waarop een elegant spoor van kristallen is aangebracht. En een chique riem gemaakt van tien in elkaar gedraaide strengen Swarovskikristallen.

Wie het helemaal goed wil doen, kiest natuurlijk voor een haarband met bijpassende ceintuur. Maar dan moet je wel het inkomen van een Hollywoodster hebben…

Op de foto: Ceintuur uit de nieuwe collectie van Jennifer Behr

Lees ook:Prinsessengevoel met een handgemaakte haarband
Lees ook:Zo draag je een halterjurk
Lees ook:La Moon: hoe jong kan modetalent zijn?
Lees ook:Tien must-haves uit het verleden van IKKS
Lees ook:Nieuw van Madea: bag & belt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>