Tien must-haves uit het verleden van IKKS

Het Franse merk IKKS bestaat in 2009 tien jaar. Daarom zijn tien bestsellers uit eerdere collecties opnieuw op de markt gebracht. Met items zoals het biker jack en de gebleekte jeans zijn de must-haves uit het verleden van IKKS nog opvallend actueel.

Een katoenen jas, een lange sjaal, een pyjama en een leren ceintuur. Het zijn voorbeelden van de tien kledingstukken die IKKS in het najaar van 2009 opnieuw lanceert. Opnieuw, want de kledingstukken zijn nieuwe versies van de beststellers uit de afgelopen tien jaar van het Franse label. De tien topstukken, die in Nederland worden verkocht in de boutiques in Den Haag en Amsterdam, zijn verkrijgbaar in varianten voor kinderen, tieners, mannen en vrouwen.

De gebleekte jeans en het biker jack van tien jaar terug blijken nog uiterst actueel. Ook in het zwarte katoenen jasje en de jeansblouse uit de jubileumcollectie van IKKS kan je je nog steeds vertonen. Alle reden dus om het feestje van IKKS mee te vieren!

Op de foto: Gebleekte jeans uit de jubileumcollectie van IKKS

Lees ook:Biker look is voor iedereen
Lees ook:Een biker jack is overdag én ‘s avonds hot
Lees ook:De zomercollectie van IKKS
Lees ook:COLLECTIE VAN H&M DRAAGT BIJ AAN DUURZAMERE MODE
Lees ook:Feestje met sieraden van Fiva

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>