Ontmoet Carrie Bradshaw in haar tienerjaren

carriesdagboekenEr is weinig dat wij niet weten over Carrie Bradshaw, het hoofdpersonage uit Sex and the City. Na jarenlang naar de hitserie te hebben gekeken, kennen we Carrie’s karakter door en door. We kunnen haar kledingstijl dromen, weten op wat voor mannen ze valt, wat ze lekker vindt en kennen haar stopwoordjes.

Toch kun je sinds kort nog meer over het leven van Carrie te weten komen. Uitgeverij Prometheus gaf namelijk het boek ‘Carries dagboeken’ uit, waarin we de Carrie leren kennen van ver voor Sex and the City.

De dagboekverhalen spelen zich af in de jaren zeventig, waar we in het landelijke Castlebury kennismaken met fashionable tiener Carrie. Ze worstelt, net als iedereen, met ontluikende liefdes, highschooldrama’s, vervelende zusjes en oude vriendschappen, maar Carrie is ook anders dan de rest. Zij droomt niet van toelating tot een vooraanstaande universiteit of een baan in de omgeving, maar van een schrijverscarrière in New York.

carrie

Carrie’s dagboeken beschrijft de zoektocht naar de ultieme tas, man en toekomst. Een niet te missen boek voor alle SATC-fans!

Op de hoogte blijven van het laatste modenieuws?
Volg Fashion.blog op Twitter.
Voeg TessvanDaelen toe op Twitter.

Lees ook:Sarah Jessica Parkers nieuwe parfum wordt helemaal Sex and the City
Lees ook:Otazu in de tweede film van Sex and the City
Lees ook:ONLY lanceert Sex and the City collectie
Lees ook:De nieuwe Sex and the City rage
Lees ook:Sarah Jessica Parker filmt tweede S&TC-film

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>