Modevisie: Universele modetips

Een wikkeljurk is een van de meest dankbare kledingstukken, want die flatteert ieder type vrouwenlichaam en is geschikt voor winter én zomer. Dat schrijft Monique Lindeboom in de schoonheidsbijbel Mooi zijn en mooi blijven. Volgens de beautyjournaliste zijn er nog meer van dit soort universele regels om je looks te verbeteren.

In Mooi zijn en mooi blijven geeft Monique Lindeboom een aantal kledingtips die volgens haar voor álle vrouwen gelden. Zo is een goede bh voor iedereen een must. Let dus op dat een bh de borst volledig omsluit en nergens knelt. Ook zijn minirokken voor vrouwen boven de 45 (!) volgens Lindeboom een fashion no-no.

In een overzicht van probleemzones (zoals smalle schouders of stevige bovenarmen) geeft Lindeboom een aantal specifieke kledingadviezen. Zo lijken brede schouders smaller als je een trui met V-hals draagt. En een buikje oogt minder dramatisch met getailleerde bovenkleding en outfits met diagonale strepen. Bloezende tops en al te strakke stretch maken daarentegen juist dikker.

In Mooi zijn en mooi blijven schenkt Monique Lindeboom niet alleen aandacht aan huidverzorging, make-up, plastische chirurgie en voeding, maar ook aan mode voor de ouderwordende vrouw.

Volgens Lindeboom neemt het belang van goedpassende kleding namelijk alleen maar toe naarmate je ouder wordt. Kleding die mooi is, maakt je (nog) mooier. En met de juiste kleding kan je sterke punten die de tand des tijds moeiteloos weerstaan (zoals slanke enkels of sierlijke polsen) benadrukken. Zo kunnen stevige dijen worden verhuld door met een mooi decolleté of sterke accessoires de aandacht te vestigen op lichaamsdelen die er wél strak uitzien.

Op de foto: Foto op de cover van Mooi zijn en mooi blijven

Lees ook:Ben jij mooi genoeg?
Lees ook:Percy Irausquin showt opnieuw sprookjesjurken
Lees ook:Voorkom modeflaters
Lees ook:Mannen kopen te weinig kleding voor zichzelf
Lees ook:Nederlandse vrouw gek op sale shoppen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>