Vechten voor een Roberto Cavalli bij H&M

Vandaag was het dan eindelijk zover…De veel besproken Roberto Cavalli collectie hing in de rekken bij H&M. Al uren van te voren stonden hordes hysterische meiden voor de deuren. En zodra de deuren open gingen was het vechten geblazen. Het recht van de sterkste geldt en het is ieder voor zich…..

Stormloop en hysterische taferelen om kleding Cavalli
Stormloop en hysterische taferelen om kleding Cavalli

 

 

Om 4 uur vanmiddag liep ik in de stad. Toch maar even de H&M in, om een blik op het slagveld te werpen. Nou ik kan je vertellen; Niets, Nada, Noppes! Ik heb drie rondjes gelopen, mezelf afvragend waar de collectie toch zou hangen. Nergens zag ik grote Cavalli posters, groepen meiden of rommelige kledingrekken. Na héél goed zoeken zag ik dan eindelijk nog één 'afgedankt' herenjasje hangen. Letterlijk alles was weg.

Volgens de verkoopster die journalisten eigenlijk niet te woord mocht staan, was alles binnen het uur verkocht. In één woord 'gekkenwerk', zei ze. Op de vraag of er ergens nog iets 'achter' hing schudde ze hevig haar hoofd. Het was duidelijk….de Cavalli-stunt was weer een GROOT succes. De H&M flikt het toch mooi iedere keer weer! IK ben benieuwd voor wie we volgend jaar gaan rennen…Doe mij maar een Christopher Bailey, Marc Jacobs of Nicolas Ghesquire. Wie weet ren ik dan ook een keertje mee! 

Lees ook:Ontwerper Roberto Cavalli in de bak?
Lees ook:Fashionblog is Back on Track!
Lees ook:Modeontwerper Cavalli de bak in?
Lees ook:Don’t wear this top @ a club!!
Lees ook:De ouderwetse Broekophouder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>