NewYorker presenteert nieuw Mannenlabel

Goed nieuws voor alle trendy mannen. Binnenkort is er in de filialen van de hippe, jonge winkelketen NewYorker het nieuwe modelabel Big Buddha verkrijgbaar. Het motto van deze nieuwe collectie luidt Rock Rules, waarbinnen alles draait om Rock'n'Roll.

 

 

 

 

 

 

Verwassen T-shirts met goud- en zilveropdruk, strasstenen, studs, borduursels en applicaties in de vorm van doodshoofden, tatoeages en rock flyers weergeven het echte Rock'n'Roll gevoel. Naast uitgesproken shirts staan nonchalante hooded sweaters en sportieve poloshirts op de voorgrond. Outfit technisch heeft dit label een grote voorsprong, net als de andere mannenlabels, Smog en Fishbone, die ze in de winkelketen verkopen.

 

 

Lees ook:Eigen kledinglijn voor Johan Derksen
Lees ook:Sheepy concurrentie voor de Slovz en Ugg
Lees ook:Danie Bles toont collectie in het Stedelijk Museum
Lees ook:Beyoncé is stoere rock chick in nieuwe House of Deréon campagne
Lees ook:HILFIGER COLLECTION POP-UP BOUTIQUE GEOPEND IN DE BIJENKORF AMSTERDAM

1 Reacties // Reageer

One thought on “NewYorker presenteert nieuw Mannenlabel

  1. kevin-lorenzo

    er zullen ongetwijfeld leuke dingen tussen zitten maar is ht niet een beetje te laat voor de rock en roll uitstraling enz.
    en met vakjes zoals die vans schoenen hier zie je er al heel veel lopen enzo. maar wel gaaf opzich als het dan nog voor een redelijke prijs is (Y)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>