Sheepy concurrentie voor de Slovz en Ugg

Laarzen van schapenhuidjes zijn allang niet meer het exclusieve domein van Ugg, Slovz, Minnetonka en RubberDuck. Wear Like Me is met een nieuwe rock ’n roll boot een serieuze concurrent.

Laarzen die lekker lopen, de voeten warm houden en trendy ogen. Dat is de essentie van de populaire laarzen van Ugg Australia, Slovz en RubberDuck. De bestsellers hebben er nu een stevige concurrent bij. De sheepskinboots van Wear Like Me zijn er dit najaar namelijk in een rock ‘n roll variant die helemaal past bij de biker look en jaren tachtig silhouetten die nu zo in de mode zijn.

De rock ’n roll sheepskinboot van het Nieuw-Zeelandse Wear Like Me maakt het errug makkelijk om een winterschoen te combineren met de leren jacks, accessoires met studs en ripped jeans die dit najaar in iedere trendgevoelige garderobe thuishoren. De boot is voorzien van studs, een bontvoering en een waterafstotende buitenkant. Typisch een staaltje praktisch en trendy dus.

Op de foto: Detail van de rock ’n roll boot van Wear Like Me

Lees ook:Beestachtige mode voor dierendag
Lees ook:Bikerbabe? Dan wel chique schoenen!
Lees ook:Skinny rokken zijn de nieuwe skinny jeans
Lees ook:NewYorker presenteert nieuw Mannenlabel
Lees ook:Is de cowboy look een bad look?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>