Kledingkast ruimers

Ieder jaar besluit ik mijn kledingkasten op te ruimen en ieder jaar loopt het weer uit op een drama. Voornamelijk omdat ik niets kan wegggooien. Ik ben namelijk aan alles gehecht. Niet handig als je hobby shoppen is, want dan puilen je kasten binnen de kortste keren uit. In Engeland hebben ze daar, volgens www.handbag.com, nu wat op bedacht.

Daar hebben ze nu de wardrobe editors. Klinkt eng, is het ook. Deze strenge meneren en mevrouwen ruimen uw kasten op, selecteren een aantal voor U geschikte outfits en de rest wordt weggedaan.

Punt.

Enige troost is dat je ook een style updater kunt huren die je kast en je look een keer in de zoeel tijd up to date houdt.

Oh.

Maar je kunt ook mooie hangers en lavendelzakjes en weet ik het al niet meer bij ze kopen om je kast mooi te houden.

Hmmm.

Volgens mij moet ik nog vele drempels over wil ik mijn kledinglot in handen van dit soort mensen leggen. Ik denk niet dat ik dit kan.

Maar een gat in de markt is het wel. Denk ik. Anders zouden ze niet zo’n overzichtelijke site hebben: www.wardrobeeditors.com

Lees ook:Doe je miskoop in de verkoop
Lees ook:Kijk in de kledingkast van Janice
Lees ook:De leukste mannenriem van dit moment
Lees ook:Kledingkast
Lees ook:Kijk in de kledingkast van Mariska Hulscher

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>