Bijzondere maten voor the big and beautiful

‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, maar dat geldt natuurlijk ook voor maten. Daarom wordt dit weekend de Bijzondere Maten Beurs in Rijswijk georganiseerd. Een beurs voor lange en grote mensen. En met groot bedoelen ze dus overgewicht. Die kunnen hun hart ophalen bij zo’n 65 stands die voorjaars-en zomermode, lingerie, bruidsmode, herenmode en andere zaken, tonen.

De organisatoren willen daarbij door middel van een Miss Grote Maten Mode dik zijn uit de taboesfeer halen. En de Miss Grote Maten hoeft zich niet in allerlei zwarte laagjeskleding te hullen, want de trend is ‘strakke, getailleerde kleding in felle kleuren’.

Mooi, daar hou ik van. Niet omdat ik zelf last heb van overgewicht, maar omdat ik vind dat ie-de-reen keuze moet hebben uit trendy kleding. Het maakt niet uit of je te zwaar bent of niet. Als je fijne kleding aanhebt, straal je dat uit. Dat geldt voor lang, klein, dun of dik. Het is te belachelijk voor woorden dat er onder meer geen fijne sportkleding is voor mensen met behoorlijk overgewicht.

Jammer dat daar nog steeds een aparte beurs voor nodig is.

(bron: telegraaf)

Lees ook:Lingerie en badmode in grote maten
Lees ook:Alle ruimte voor lingerie in grote maten!
Lees ook:We willen bruin, bruin, bruin
Lees ook:Column: Zwaargewicht in modeland
Lees ook:En we maken deze zomer alles af met…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>