Alle ruimte voor lingerie in grote maten!

Eigenlijk is het heel vreemd dat we bij sexy lingerie vaak onbewust en direct denken aan slanke, of eigenlijk meestal magere en petieterige modellen. Dat geldt dubbel zo sterk als het om een spectaculair mooie bh gaat, vooral als we kijken naar designerlingerie van het hoogste niveau. Laten we eerlijk zijn: hoe mooi een bh ook is ontworpen, zolang je ‘m gewoon op tafel legt, ziet het er niet bepaald sexy of inspirerend uit, toch? Dat bedoelen we dus als we zeggen dat het bij echt mooie lingerie gaat om inhoud. Vrouwen die grote maten lingerie dragen geven designer ondermode precies de inhoud waarvoor het bedoeld is!

De beste lingerie verdient een beetje inhoud!

Gelukkig lijkt de tijd waarin een grote maten bh vooral praktisch en dus saai moest zijn definitief voorbij. In de afgelopen decennia is de gemiddelde cupmaat steeds verder toegenomen, en dat kunnen zelfs de meest gerenommeerde modehuizen onmogelijk negeren. Als je goed oplet, dan zie je dat de Nederlandse en internationale topontwerpers grote maten lingerie serieus zijn gaan nemen. En terecht! Of je nou groot of klein bent, blond of donker, rond of slank; zolang je weet welke lingerie bij je eigen vertouwde lijf past, kun je op elk moment de spectaculaire, zwoele, onweerstaanbare en zelfverzekerde vrouw zijn die je altijd zou willen zijn. Met alle prachtige nieuwe modelijnen in grote maten lingerie die op de markt verschijnen is het gewoon zonde om net te doen alsof alleen kleine maten mooi mogen zijn. Kom maar op met die curves, die rondingen en die zachte sierlijke lijnen: alles dat je in huis hebt mag je vol trots laten zien in lingerie van het hoogste niveau. Wie houdt er nu niet van een vrouw met body?

Grote keuze in grote maten lingerie

Wie het internet afstruint op zoek naar grote maten bh’s wordt tegenwoordig overspoeld met de meest sexy designs die je kunt bedenken. Gelukkig maar, want als alleen vrouwen met standaard modellenmaten mooie lingerie mochten dragen, dan zou het niet lang duren voordat half mannelijk Nederland met spandoeken op het Binnenhof stond. Als er zo veel fans van ronde vrouwelijke vormen zijn, dan kunnen we dus vol vertrouwen stellen dat het hek van de dam is! Misschien is dit ook meteen een goed moment om eens heel eerlijk naar je ideale bh maat te kijken, want jouw nieuwste duizelingwekkend mooie lingeriesetje mag dus gerust een maatje meer zijn. Vergeet bh’s die knellen en verschuiven, of die je het gevoel geven dat je elk moment gelanceerd kunt worden omdat ze zo strak zitten! Lingerie in grote maten is here to stay, en als liefhebbers van de allermooiste ondermode voor iedere vrouw juichen we dat uiteraard van harte toe.

De mooiste ontwerpen voor de mooiste curves

Wat jouw precieze maten ook zijn, het is de hoogste tijd om gewoon blij te zijn met wat Moeder natuur je heeft gegeven. Vol en rond is door de eeuwen heen altijd een klassiek schoonheidsideaal geweest, dus ook al leek het heel even alsof alleen ultraslanke vrouwen zich mochten laten zien: niet is minder waar. Het is tijd voor een inhaalslag, dames. Grote maten lingerie mag, kan en moet gezien worden, dus zet ‘m op en grijp je kans met de allermooiste lingerie voor de allermooiste curves!

Geen reacties // Reageer