GLAMOUR en ICI PARIS XL komen met de eerste GLAMMY AWARDS

Nog maar net bijgekomen van de Glamour Detox your Wardrobe actie, komt het glossy magazine alweer met iets nieuws. Op 3 juni 2009 worden voor de eerste keer de GLAMMY AWARDS uitgereikt: prijzen voor beste beautyproducten en favoriete Nederlandse en internationale personalities. Het evenement is het resultaat van een unieke samenwerking tussen modetijdschrift GLAMOUR en parfumerieketen ICI PARIS XL, waarbij de consumenten bepalen wie de winnaars worden.GLAMMY AWARDS
Is Keira Knightley het beste beautyicoon of Agyness Deyn? Wat is de favoriete geur en het beste beautyproduct van 2009? Welk lievelingsproduct of -geur is niet genomineerd en dingt mee naar een wildcard? En welke Nederlandse celeb heeft zich het afgelopen jaar het beste weten te onderscheiden op haar vakgebied en verdient daarvoor de titel ‘Woman of the Year’? In zes verschillende categorieën (Favourite Women’s Fragrance, Favourite Men’s Fragrance, Favourite Beauty Product, Wildcard, Best Beauty Personality en Woman of the Year) bepalen lezeressen van GLAMOUR en klanten van ICI PARIS XL wie er met één van de zes GLAMMY AWARDS naar huis gaat.

Uniek event
Naast het feit dat consumenten de winnaars kiezen, is de samenwerking tussen de initiatiefnemers van het event uniek omdat drie ‘werelden’ worden samengebracht; de beautymerken, Nederland’s grootste modetijdschrijft GLAMOUR en de vooraanstaande parfumerieketen ICI PARIS XL.

Stemmen
De verkiezing is een interactief multimediaal concept. Lezeressen van GLAMOUR en klanten van ICI PARIS XL worden opgeroepen om hun stem uit te brengen vanaf 9 maart op de website www.glammyawards.nl. In ruil hiervoor maken zij kans op schitterende prijzen dankzij onder andere Suzuki en Vespa. Verdere ondersteuning van het evenement vindt plaats door redactionele aandacht in GLAMOUR, een campagne in de winkels van ICI PARIS XL, op internet en via de radio.

Lees ook:Carice van Houten wint Glammy Award voor Woman of the Year
Lees ook:Shoeby wint award voor Beste Winkelketen en Webshop van Nederland
Lees ook:De eerste online goodiebag!
Lees ook:National Glamour Day feestelijk van start met champagne-onbijt
Lees ook:GLAMOUR OPENT EIGEN GLAMOUR CAFE TIJDENS NATIONALE SHOPDAG

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>