De eerste online goodiebag!

Online goodiebagEr is niets heerlijker dan na een leuk mode-event met een goed gevulde goodiebag op huis aan te gaan. Steeds meer merken zien dan ook in dat dit een ideale manier is om je klanten extra te verwennen en om nieuwe producten te introduceren. Aangezien het gebruik van internet bij vrijwel alles wat we doen aan bod komt, is er nu zelfs al een online goodiebag.

De eerste online goodiebag werd geïntroduceerd door Welikefashion.com in samenwerking met SampleLovers. De tas kan worden gevuld met gratis samples van met name beauty- en verzorgingsproducten.

Maar wat moet je nu doen om zo’n goodiebag te bemachtigen? Niet veel, zo blijkt. Je krijgt al een goodiebag wanneer je online een bestelling plaatst bij Welikefashion.com. Vervolgens kun je zelf je eigen goodiebag vullen met samples die jij interessant vindt, zoals make-up, parfum of skincare. De goodiebag wordt vervolgens samen met je bestelling thuis bezorgd.

Heleen Schouwenaar van Welikefashion.com: ‘Met de online goodiebag willen we onze klanten het perfecte cadeautje aanbieden. Iets extra’s  dat het modeshowgevoel geeft en waardoor je een echt verwen-moment beleeft. Uniek daarbij is dat klanten zelf de inhoud van hun goodiebag mogen bepalen.’

Voor meer informatie kijk op: Welikefashion of Samplelover

Lees ook:Voordelig online shoppen met handige kortingscode
Lees ook:Perfect passende laarzen van DUO
Lees ook:Online mode shoppen populairst na de lunch
Lees ook:LEASE THE LOOK – CATWALK KLEDING VAN FILIPPA K SS16 PER DIRECT ONLINE TE HUUR
Lees ook:JE T’EME opent nieuwe webshop (gratis goodiebag)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>