Bescherming voor je lippen..

Als de zon schijnt smeren we ons natuurlijk helemaal in, maar vaak worden de lippen nog wel eens vergeten. En ja, je weet hoe het gaat: ze worden droog en -nog erger- de vellen kunnen erbij hangen door zon, zee en strand. Gelukkig heeft de Glossy een aantal goede adviezen om met een mooie, zwoele mond de hitte door te komen. Mijn favoriet is zelf de 8 hour eight cream stick van Elizabeth Arden. Zie foto.

Lekker vet en ultra beschermend. Maar de Lancome’s Aqua Fusion Levres is ook fijn. Het heeft zelfs beschermingsfactor 8. Dus je lippen krijgen vocht en bescherming en ‘t geeft ook nog eens lekker gloss. Kost rond de 17 euro.

Natuurlijk kun je ook voor de klassieker Rosebud Salve (10 euro) gaan. Juist, de hit onder modellen, actrices, stylisten en iedereen die ook maar een beetje met beauty en fashion heeft te maken. Net als de 8-hour cream goed voor kloofjes en voor andere soortgelijke dingetjes. Alleen dan stinkt ‘ie wat minder dan de 8-hour cream.

Lees ook:De vier fijnste lipglossjes van dit moment
Lees ook:Long lasting tips
Lees ook:Labello verbetert formule van de blauwe klassieker
Lees ook:DE MAX FACTOR VELVET MATTE LIPSTICK COLLECTIE VOOR EEN
Lees ook:Moroccanoil herlanceert collectie voor gekruld haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>