Labello verbetert formule van de blauwe klassieker

Al ruim honderd jaar onmisbaar in menig handtas en jaszak: de vertrouwde blauwe stick van Labello. De lipverzorgingsexpert heeft de klassieker van de collectie onderworpen aan een metamorfose. Labello Original – voorheen Labello Classic Care – zit in een nieuw jasje en bevat nu een nog betere formule met extra panthenol voor optimale hydratatie van de lippen. Tevens introduceert Labello, Labello Care & Colour: een rijke lipverzorging met dezelfde hydraterende formule als Labello Original die de lippen voorziet van een vleugje kleur. Labello Care & Colour is verkrijgbaar in drie kleuren: nude, rood en rosé.

Verbeterde formule
De mond is de blikvanger van het gezicht en goed verzorgde lippen dragen dan ook bij aan een verzorgde uitstraling. Omdat de dunne huid van de lippen geen talgkliertjes bevat, missen de lippen een van nature beschermend vetlaagje. Daardoor is de huid van de lippen extra ontvankelijk voor invloeden van buitenaf. Regelmatige verzorging is daarom van essentieel belang voor de lippen.

Labello – een samenvoeging van de Latijnse woorden ‘labium’ (lip) en ‘bellus’ (mooi) – is al ruim honderd jaar de expert op het gebied van lipverzorging. Het is dé klassieker in het lipverzorgingsassortiment. De blauwe hydratatieheld biedt nu een nog betere bescherming tegen uitdroging, velletjes en pijnlijke kloofjes doordat meer panthenol, het verzorgende ingrediënt, aan de vernieuwde Labello is toegevoegd. De geperfectioneerde formule van Labello Original zorgt voor extra hydratatie die tot wel 12 uur lang houdt. Labello garandeert dankzij deze nieuwe samenstelling mooie, zachte en vooral goed verzorgde lippen.

Lees ook:HEMA trapt nieuwe jaar af met drie nieuwe beautylijnen
Lees ook:Beauty Icoon Sisley Émulsion Écologique al meer dan 35 jaar een bestseller
Lees ook:Andrélon introduceert verzorgingslijn voor ‘Perfecte Puntjes’
Lees ook:DE MAX FACTOR VELVET MATTE LIPSTICK COLLECTIE VOOR EEN
Lees ook:Laura Mercier lanceert Candleglow Soft Luminous Foundation

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>