Nog nooit was ik zo weg van de H&M zomercollectie!

Als ik op de nieuwe campagnefoto’s moet af gaan, koop ik dit seizoen de hele H&M leeg. Nu is het in praktijk vaak wel een ietsiepietsie anders…Ik heb bij de H&M op de één of andere manier altijd het probleem dat ik de kleding op de foto’s heel leuk vind, maar in het echt of niet tegenkom of wel tegenkom en schrik van de slechte kwaliteit dan wel rare pasvorm. Plus alle kledingstukken staan een mager en mooi opgemaakt model natuurlijk tien keer leuker dan wanneer ik iets uit de rekken trekt maar oke…Als ik naar de foto’s kijk word ik reuze enthousiast en dat enthousiasme houd ik gewoon net zolang vast totdat ik het een keertje pas in één van de ‘fijn’ verlichte pashokjes van de H&M. Hopelijk is de collectie dit jaar geen illusie!

Ik kon niet kiezen….alles is even leuk. Dus vandaar dat je hieronder bijna de gehele zomercollectie van H&M ziet. Leukste en/of opmerkelijkste items en trends: kort wielrennerbroekje met verticale strepen, hoge taillebroek met giga wijde pijpen, opgerolde smokingbroek, blouse met pofmouwen, laagjes, volume, drukke prints, pastels als zalm en lichtblauw, oversized jumpsuit met zebraprint, korte shorts, lichte jeans met witte bleekvlekken, roze bloemetjesjurk, ballonvormige trenchcoat.

 

 

Lees ook:Madonna straalt op cover Harper’s Bazaar
Lees ook:Fashion wishlist voor kerst
Lees ook:De mooiste schoenen van Zara
Lees ook:Trend Report SS2011: kleurrijke strepen
Lees ook:ONLY lanceert Sex and the City collectie

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nog nooit was ik zo weg van de H&M zomercollectie!

  1. Nena

    I like it!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>