Madonna straalt op cover Harper’s Bazaar

Madonna (53) staat momenteel samen met de Britse actrice Andrea Riseborough (30) op de twee uitgebrachte covers van Harper’s Bazaar. Maar al verschillen de twee dames 23 jaar in leeftijd; allebei zien ze er even stralend uit.

Op één van de covers zien we een close-up van Madonna. Op de andere foto is ze te zien in een compleet zwarte look; een hoge taillebroek, een coltrui en een zwarte hoed; een sexy look voor de 53-jarige zangeres!

 

 

 

Lees ook:Claudia Schiffer doet 40 covers voor één blad
Lees ook:De bekendste beauty’s met spleet tussen hun tanden
Lees ook:Madonna ‘s Jean Paul Gaultier puntbeha is terug
Lees ook:De mooiste i-D covers gebundeld in één modeboek
Lees ook:Jennifer Lopez als sexy bokser op cover V magazine

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>