Hoera, zonnebrillentijd!

Zodra de zon schijnt wil je buiten onmiddelijk een hippe zonnebril op je neus zetten. En af en toe wil je wel weer eens een ander model. Maar waar te beginnen? Er zijn per slot van rekening zoveel mogelijkheden. Ik ben zelf erg blij met de ontdekking www.occhialissimi.it. Een Italiaanse site met lekkere zonnebrillenmerken en de nodige voorbeelden.Natuurlijk niet goedkoop, maar altijd goed voor inspiratie als je een rip-off wilt kopen.

Zo kun je kiezen voor een model met een gekleurd montuur, zoals de witte uitvoering van Fendi. Past inderdaad goed bij een van de zomer musthaves van deze zomer: the little white dress (maar natuurlijk ook bij de klassieker: the little black dress)

Maar bij die little black dress kan je natuurlijk ook een grote zwarte zonnebril dragen. Zoals deze van Vogue. Dat merk is overigens nog redelijk betaalbaar met gemiddelde prijzen onder de honderd euro.

Voor een opvallende bril kun je kiezen voor deze versie van Versace. Een hoog Hollywood chic gehalte gegarandeerd!

Ook wil ik de pilotenbril niet overslaan, want die is helemaal ‘het’ dit jaar. Dat vonden ze bij Christian Dior ook, dus zie hier het resultaat.

Ik word zelf nogal hebberig van deze zonnebril van Marc Jacobs. Opvallend, maar niet ordinair.

En wat is jullie favoriet?

Lees ook:Modevisie: De do’s en dont’s van zonnebrillen
Lees ook:Fashion forward: Wit is het nieuwe zwart
Lees ook:Asymmetrische jurken van zijde tot wol
Lees ook:Nieuw: de zonnebril gemaakt van krant
Lees ook:Designer zonnebrillen zijn de nieuwste It-Bags

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>