De zomerjassen trends

Het is voorjaar en dus duurt het niet lang of we gooien die winterjas weer uit. Tijd voor een nieuwe zomerjas. Maar wat zijn nu de trends op jassengebied? www.handbag.com weet raad. Zij hebben de trends onderverdeeld in vier categorieen. De eerste trend is het sportieve jasje. Zoals dit jasje dat te koop is bij de H&M. Ook nog eens rood. En rood is ook nog eens een heftige kleur die goddank in is, naast als die natuurlijke kleurtjes is dat natuurlijk een verademing.

De tweede trend is het zogenoemde korte jasje. Zoals dit safari trend jasje van Morgan (heeft onder meer een vestiging in de Kalverstraat.) Tommy Hilfiger Jeans heeft overigens ook fijne varianten.

U hebt ze natuurlijk al maanden zien hangen: de hele korte jasjes. Die eindigen ongeveer net onder je borsten. Je moet er van houden, maar voorlopig blijft deze derde trend nog wel even, dus wen d’r maar aan.

En als je daar niet aan kunt of wilt wennen, kun je nog altijd kiezen voor mijn favoriet: de trenchcoat. Klassiek, stylish en je slaat niet snel de plank mis. Gant (foto) en andere klassieke merken (maar ook de H&M by the way) hebben mooie modellen.

En nu maar hopen dat het snel zomer wordt.

(bron&foto’s: www.handbag.com)

Lees ook:Jassen trends
Lees ook:De badmode trends voor de zomer van 2013
Lees ook:De dertig New Season Trends volgens Glamour
Lees ook:Duitse modeplaatjes..
Lees ook:Pas op voor de legging

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>