Jassen trends

15388Een jas, onmisbaar om ons tegen de kou en regen te beschermen, maar uiteraard ook een mode item. De zomer is nog maar net begonnen, maar de herfst en winter jassen hangen alweer in de winkels. Omdat er zoveel keuze is aan jassen, is het goed om je te oriënteren en je smaak te onderzoeken. Je kunt natuurlijk ook ervoor kiezen eens met de trends mee te gaan en iets anders te proberen als wat je normaal al draagt.

Trends voor komende seizoenen

Wanneer we kijken naar de trends in jassen van 2016, zien we dat daar niet veel in is veranderd in vergelijking met vorig jaar. Voor de herfst komen de leren (biker) jasjes terug en uiteraard de korte spijkerjasjes. Deze zijn goed te combineren met bijvoorbeeld een jurkje en laarzen. Voor de winter zien we veel bomberjacks, trenchcoats en gewatteerde jasjes. Doe eens lekker gek, want deze zien we het liefste in de meest opvallende kleuren. En wat dacht je van een jasje van nep bont. Heerlijk warm én stijlvol. En heb je al eens aan een poncho voor over je herfst of winter jas heen gedacht? Wanneer je niet perse een nieuwe jas wilt aanschaffen, maar wel een nieuwe look wilt, kun je voor de poncho kiezen. Deze kun je in de leukste kleuren, printen en stoffen vinden.

Is een leuke trendy jas per definitie duur?

Tegenwoordig hoef je echt niet veel geld neer te leggen voor een leuke en trendy jas. De winkels hangen er vol mee en Internet webshops puilen uit van de leukste modellen. Wanneer je bijvoorbeeld kijkt op Fashionfinder.nl zal je geheid nieuwe ideeën op doen. Zodra je over het internet of door de winkelstraten struint kom je er achter dat er een enorm aanbod en diversiteit in soorten jassen en ook prijzen zijn. Nu nog uitvinden in welke jas(sen) jij jezelf graag ziet lopen komende seizoenen!

Geen reacties // Reageer