ST. studio en Catawiki slaan handen ineen met character pieces veiling voor Het Leger des Heils

nonameTijdens de opening van de ST. studio department store in mei op de P.C. Hooftstraat leverden verschillende kopstukken uit de modewereld hun favoriete karakterstuk in. Dit resulteerde in een range unieke fashion items met een mooi verhaal, waar iedereen vanaf nu op kan bieden en waarmee het fantastische werk van Het Leger des Heils wordt ondersteund.

Het Leger des Heils is al een vaste partner van ST. studio met het doorlopende Essentials recycling programma. Vrouwen kunnen hun niet langer gebruikte ST. studio Essentials retourneren en ontvangen vervolgens een korting op nieuwe Essentials. De oude Essentials krijgen een nieuw leven via het Reshare programma van Leger des Heils.

Met deze veiling laat ST. studio weer zien hoe belangrijk zij het werk van dit goede doel vinden en consumenten krijgen de kans fantastische designer pieces aan te schaffen die zeker een tweede leven verdienen.

Onder de stuks die geveild worden is een prachtige Jan Taminiau door Olcay Gulsen zelf gedoneerd en ook stylist Bastiaan van Schaik, blogger Lizzy van der Ligt en vele anderen leverden bijzondere items in.

Iedereen kan vanaf nu tot en met woensdag 29 juni deelnemen aan de veiling via www.catawiki.nl/ststudio

Lees ook:OLCAY GULSEN LANCEERT FASHION RECYCLE PROGRAMME SAMEN MET LEGER DES HEILS
Lees ook:Couturiers ontwerpen Leger des Heils kleding
Lees ook:ST. studio lanceert de Frame bag
Lees ook:ST. studio – GRAND OPENING DEPARTMENT STORE P.C. HOOFTSTRAAT
Lees ook:Veiling YSL levert negen miljoen op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>