Couturiers ontwerpen Leger des Heils kleding

Winston-en-Herman-258x210Voor het nieuwe programma Herrie met sterren zetten naast tien bekende Nederlanders ook enkele couturiers zich in voor het Leger des Heils.

Voor het kookprogramma – onder leiding van Herman den Blijker, met Winston Gerschtanowitz als presentator – hebben couturiers Monique Collignon, Addy van den Krommenacker, Antoine Peters, Kim Bakker en modelabel SuperTrash kleding ontworpen voor het Leger des Heils. Zij deden dit onder het motto ‘Het Leger Kan De Kleren Krijgen’ en hebben voor de nieuwe ontwerpen gebruik gemaakt van ingezamelde kleding.

Tijdens een groot galadiner, dat de tien BN’ers moeten verzorgen, zullen de kledingstukken op de catwalk worden geshowd.

Op 15 december om 21.30u zien we de Nederlandse couturiers aan het werk bij Herrie met sterren en op 22 december zullen de ontwerpen, gemaakt van ingezamelde kleding, te zien zijn in de tweede aflevering van het RTL4-programma.

Op de foto: presentator Winston Gerschtanowitz en Herman den Blijker.
Bron foto: RTL

Lees ook:Renate Verbaan in Claes Iversen getrouwd met Winston Gerschtanowitz
Lees ook:Sergio Herman lanceert LXRY Magazine in The Jane
Lees ook:Styliste Danie Bles is getrouwd – FOTO
Lees ook:Fashion Museum opent in Fashion Hotel
Lees ook:H&M vernietigt onverkochte kleding

1 Reacties // Reageer

One thought on “Couturiers ontwerpen Leger des Heils kleding

  1. Marja

    Ik heb gebeld met het nummer om kleding op de laten halen maar blijkt dat ze de kleding verkopen en maar een klein deel van de opbrengst van de kleding ook echt gebruiken om het leger des heils te steunen. Zo is het in het programma niet uitgelegd, vreemd dat dit niet gewoon eerlijk verteld wordt.

    Ik breng mijn kleding liever naar een inzamelaar die dit netjes verteld of d kleding echt geeft aan mensen die het nodig hebben en daarnaast kies ik liever voor een club die niet zo christelijk is.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>