river island kidswear & mini range

unnamedDe kidswear en mini range van River Island bestaat uit gedurfde prints, een feel good kleurenpalet en luchtige stoffen. Perfect voor de warme dagen die eraan komen.

Bij de River Island mini collectie (0-3 jaar) zien we invloeden van de kidswear collectie en de nieuwste trends met een River Island twist. In de kidswear collectie (2-12 jaar) zien we invloeden terug uit de algemene collectie voor volwassenen, hoewel elk item is ontworpen met de kleine fashionista in het achterhoofd.

RIVER ISLAND MINI

Mini Girls
Bij ‘Urban Jungle’ zien we een tropische trend door op Afrika geïnspireerde prints vol met gedurfde kleuren en heldere kitsch motieven. De lijn wordt gemoderniseerd met clean, op urban sport geïnspireerde details zoals gestreepte afwerkingen, airtex en zilveren metallic afwerkingen. Deze levendige look is een perfecte match voor fashionista’s met een speelse kant. Racerback truitjes en jumpsuits in dierenprint gecombineerd met korte PU biker jackets zijn de key pieces. Voor de cool kids die verlsaafd zijn aan accessoires; kunststof tassen, hoeden en jelly shoes stijlen de look perfect af!

Mini Boys
De ‘Rumblefish’ trend heeft een jaren ’50 vintage look & feel. Borduursels sieren breisels en polo shirts. Hawaiiaanse prints, Bretonse strepen en vintage denim wassingen zijn key. Oversized varsity bomberjackets creëren een relaxte zomerse outdoor feel, een must-have voor trendy boys!

RIVER ISLAND KIDS

Girls
Het ‘Flower Girl’ thema brengt een girly en casual vibe, waarbij pasteltinten een moderne twist geven. Candy colours worden aangevuld met zachte botanische bloemenprints die we terugzien op playsuits, broeken en kimono’s. Bijpassende sets geven een retro resort look & feel terwijl coole t-shirts met slogans humor en personality benadrukken in deze prim & pretty trend. Jacquard jurkjes zijn versierd met 3D bloemversieringen en deze romantische look wordt afgestijld met details van kant en neon.

Boys
De ‘Mega Drive Summer’ collectie is fresh, jong en eigenzinnig. Een echt relaxte street story met een mix van smart & casual pieces. De grafische looks spelen in op tonale texturen om zo het originele ‘take on the street’ thema te accentueren. Kleur en vorm zijn cruciaal; een eenvoudig zwart-wit thema gaat samen met geselecteerde kleuren als rood, geel en cobalt. Oversized t-shirts en gekleurde geblokte rugzakken en reistassen brengen deze look samen.

De River Island kids & mini collecties zijn verkrijgbaar in geselecteerde winkels (vanaf deze week ook in Amsterdam!) en online.

Lees ook:River Island AW15 Kidswear & mini range
Lees ook:Online shop River Island geopend in Nederland
Lees ook:Rihanna for River Island Winter 2013
Lees ook:River Island ss16 campagne
Lees ook:Woensdag 28 september korting shoppen bij River Island

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>