River Island ss16 campagne

unnamed Voor de spring/summer 2016 campagne is de high-street retailer River Island een samenwerking aangegaan met Edward Enninful, fashion en style director van W magazine. Samen hebben ze de spring/summer campagne gecreëerd waarin het Britse supermodel Lily Donaldson de hoofdrol speelt.

De shoot is geschoten door fashion fotograaf Emma Summerton in Acapulco, Mexico. De campagne verwijst naar het ‘jet set’ tijdperk van vroeger waarbij klassieke Hollywood glamour wordt gecombineerd met een modern thema rond de Italiaanse Rivièra. Summerton en Enninful hebben samen 35 key looks voor menswear en womenswear gecreëerd die goed aansluiten bij een chique, elegante stijl voor de zomermaanden.

De River Island SS16 women’s, men’s en kidswear collecties zijn vanaf begin 2016 verkrijgbaar in de winkels en via www.riverisland.nl.

Lees ook:Rihanna’s tweede collectie voor River Island – PREVIEW
Lees ook:Woensdag 28 september korting shoppen bij River Island
Lees ook:Online shop River Island geopend in Nederland
Lees ook:RIVER ISLAND PACHA 2015 COLLECTION
Lees ook:River Island Design Forum kiest nieuw designtalent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>