Zalando’s Pop up store feestelijk geopend

Zalando pop up storeEuropese webshop Zalando opende deze week haar deuren van de allereerste Nederlandse pop-up store in de Kalverstraat te Amsterdam. De tijdelijke winkel werd officieel geopend in het bijzijn van pers en partners. Later op de avond vond ook de eerste Zalando’s Blogger Awards plaats waar de People’s Choice Award en Jury Award werd uitgereikt. Van 17.00-23.00 was het een grote drukte in de tijdelijke winkel. Vanaf vandaag tot en met zondag 6 oktober is de winkel geopend voor de consument.

Tijdens de opening van de store werd een exclusieve samenwerking met ByDanie gelanceerd. De ByDanie collectie is via Zalando nu in 14 landen te koop en daarom heeft het merk speciaal voor Zalando een trui ontworpen die exclusief te koop is op Zalando.nl. De trui werd gepresenteerd op 5 finalisten van de Elite Model Look contest 2013. Na de lancering van de trui werd de winkel officieel geopend door Danie Bles van het label ByDanie en Myrna Walsarie, Country Manager Zalando Nederland. “We zijn ontzettend blij met de vele belangstelling voor de pop-up store. De openingsavond was een unieke ervaring en een groot hoogtepunt in het 3 jarig succes van Zalando Nederland”, aldus Myrna Walsarie.

Lees ook:Zalando opent pop-up store in Amsterdam
Lees ook:Collectie Danie Bles te koop bij Zalando
Lees ook:Stills Atelier opent pop-up store in Den Haag
Lees ook:ByDanie Designer Vintage Store geopend door Danie Bles
Lees ook:Primark in Amsterdam: eerste Nederlandse flagship store geopend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>