Stills Atelier opent pop-up store in Den Haag

unnamedIn één van de mooiste panden aan de Haagse Denneweg heeft Stills Atelier onlangs de deuren van haar eerste pop-up store geopend. Collectie stukken uit de archieven van Stills zijn hier tegen gereduceerde prijzen te koop. De ruim opgezette winkel heeft een eenvoudige maar indrukwekkende presentatie die sereniteit uitstraalt in het hectische centrum van de stad. Een imposante wenteltrap leidt naar een vide, waar de mooiste stukken als kunstwerken aan de wand gepresenteerd worden. De tijdelijke winkel is geopend tot eind januari 2015.
Stills Archives pop-up store

Denneweg 108
2514 CK  Den Haag
Openingstijden:
MA 13.00 – 18.00 uur
DI – VR 10.00 – 18.00 uur
ZA 10.00 – 17.00 uur
ZO 13.00 – 17.00 uur

Lees ook:Björn Borg laat klanten in slaapkamer passen
Lees ook:Marlies Dekkers opent winkel in Den Haag
Lees ook:ByDanie Designer Vintage Store geopend door Danie Bles
Lees ook:G-Star RAW store in Citymall Almere officieel geopend
Lees ook:Oilily opent eerste winkel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>