Zusjes Tournier starten leren tassenlabel GM Z Collection

banner-verticale-modelfotos-2Wie graag door de Amsterdamse 9 straatjes struint, heeft ‘m wellicht al opgemerkt; de winkel van GM Z Collection. Het modelabel, opgericht door de zusjes Titi en Germaine Tournier, verkoopt er authentieke leren mode-accessoires, van leren tassen tot iPadcovers. Germaine verantwoordelijk voor de ontwerpen, terwijl Titi zich ontfermt over de fysieke winkel aan Amsterdamse 9-straatjes en de online shop.

Beide dames hebben hun roots in Indonesië en het is dan ook op Bali dat Germaine werd aangestoken door de Balinese liefde voor leer. De collecties van GM Z Collection worden bovendien stuk voor stuk gemaakt van leer afkomstig uit Indonesië, dat door het gebruik alleen maar mooier wordt.

Woon je niet in Amsterdam? Niet getreurd! De webshop van GM Z Collection is onlangs vernieuwd en ook hier vind je de mooiste leren accessoires.

Lees ook:HISMANNERS opent in Amsterdam
Lees ook:Mint, nieuw modemagazine
Lees ook:ST. studio lanceert de Frame bag
Lees ook:Stadshart Amstelveen breidt winkelaanbod uit met Eureka Shoes
Lees ook:ALL THE LUCK IN THE WORLD OPENT DERDE WINKEL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>