Stadshart Amstelveen breidt winkelaanbod uit met Eureka Shoes

unnamedKomende maand opent Eureka Shoes – na het succes van haar pop-up store in Amsterdam – haar eerste officiële winkel van Nederland in Stadshart Amstelveen. Bezoekers van het Stadshart kunnen hier terecht voor een brede collectie handgemaakte heren- en damesschoenen van onder andere de eigen merken Eureka en Eureka Concept Collection, maar ook Café Noir en Vicenza. De winkel van 42 m2 zal naar verwachting op vrijdag 28 april openen in het Binnenhof naast Christ en Timberland.

Eureka Shoes
Eureka Shoes komt uit Portugal, het merk heeft daar drieëndertig brandstores. De collecties komen uit de eigen fabriek in Portugal die in 1986 door Alberto Sousa is opgericht. Inmiddels is Eureka Shoes uitgegroeid tot één van de grootste producenten voor high-end schoenenmerken, zoals Isabel Marant, Lanvin, maar ook Birckenstock, Palladium en COS produceren in dezelfde fabriek. Eureka biedt naast eigen collecties schoenen ook leren accessoires zoals tassen, portemonnees en riemen. De collecties van Eureka Shoes worden het hele seizoen door geleverd. Hierdoor is er altijd nieuw aanbod in de winkel. Eureka Shoes werkt vaak samen met social influencers, die feeling met het merk hebben. Zo hebben influencers als actrice Carolien Spoor en beautyblogger Amanda Rijff het merk bekend gemaakt via hun socialmedia-kanalen. Daarnaast heeft oud-voetballer Edgar Davids een eigen schoenenlijn bij Eureka.

Lees ook:Bastiaan van Schaik lanceert schoenenlijn
Lees ook:Eureka Shoes en Edgar Davids lanceren limited edition schoen
Lees ook:Nieuw schoenenmagazine van House of Shoes
Lees ook:Fashion brand Costes opent vestiging in Stadshart Amstelveen
Lees ook:Geshopt: Franse Lollipops in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>