Pepe Jeans London lanceert The Star Wars Collection

Pepe-Jeans-STAR-WARS-Capsule-11Om te vieren dat de nieuwe Star Wars film, Rogue One: A Star Wars Story, 14 december in de bioscoop te zien is, lanceert Pepe Jeans London een speciale capsule collection die geïnspireerd is op ‘s werelds beroemdste sci-fi saga.

Een unisex collectie die vanaf vandaag online en in de winkel te koop is. De collectie bestaat uit T-shirts, hoodies, sweatshirts en een denim jacket en jeans met patches van de sci-fi serie’s meest iconische en geliefde personages. The Millennium Falcon, Stormtroopers, Darth Vader, Leia, Jedi Knights, R2-D2, C3PO en Chewbacca.

Maar dit is nog niet alles: Pepe Jeans Custom Studio denim tattoo service biedt ook eerbetoon aan Star Wars met iconische zinnen als “May the force be with you” and “Don’t underestimate the force” en bekende gezichten die allemaal beschikbaar zijn voor het customizen van je favoriete denim items. Of je nu een jeans liefhebber of een Star Wars fanatic bent, de nieuwe Custom Studio services zijn nu online beschikbaar. Dit betekent dat je al je favoriete denim items kunt personaliseren voor een intergalactic style.

Rogue One: A Star Wars Story is een gloednieuw episch avontuur waar een groep onwaarschijnlijke helden samenkomen op een missie om de Death Star, het ultieme wapen van verwoesting, te stelen.

Lees ook:Vans lanceert STAR WARS™ sneaker collectie
Lees ook:IKKS | Star Wars collectie
Lees ook:MAY THE FORCE OF GLAMOUR BE WITH YOU!
Lees ook:Pepe Jeans Vacuum Seal: de jeans die perfect aansluit
Lees ook:G-star RAW en Afrojack lanceren capsule collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>