G-star RAW en Afrojack lanceren capsule collectie

G-Star RAW en DJ/muziekproducer AFROJACK lanceerden deze week hun limited edition Capsule Collection. De G-Star flagship store in Amsterdam was afgeladen met Afrojack fans, waarvoor hij collectie-items persoonlijk signeerde.

Het idee voor de collectie ontstond door een speciaal op maat gemaakte leren A-Crotch, die G-Star dit jaar eerder maakte voor Afrojack. De zesdelige G-Star RAW X AFROJACK collectie bevat naast deze leren A-Crotch, een diepzwarte denim variant, twee extra lange T-shirts, een hoodie en een cap. Het iconische ‘A’-logo van Afrojack is opgenomen in ‘RAW’-graphics, die door de glossy high-density printtechniek een moderne en technische uitstraling hebben.

De G-Star RAW X AFROJACK capsule collectie is nu te koop in de G-Star flagship store op de PC Hooftstraat in Amsterdam, en vanaf 10 november op g-star.com.

Lees ook:IKKS | Star Wars collectie
Lees ook:G-Star RAW store in Citymall Almere officieel geopend
Lees ook:Eyewear brand Ace & Tate opent tweede flagship store in Utrecht
Lees ook:Vans lanceert STAR WARS™ sneaker collectie
Lees ook:Hoodie uit 1977 in nieuw jasje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>