Paul Smith zet zijn strepen op Caran d’Ache 849-pen

image002(4)Modeontwerper Paul Smith en Caran d’Ache: het bleek al eerder een stijlvolle en succesvolle samenwerking. Het is mede daarom dat de kunstzinnige Brit opnieuw zijn creativiteit heeft losgelaten op een balpen van het Zwitserse Caran d’Ache. En dan niet zomaar een balpen: de 849 is al sinds 1969 een waar icoon onder penliefhebbers. Smith voegt er nu zijn karakteristieke, achtkleurige streepdesign aan toe. De acht kleuren die ook terugkomen in zijn huidige herfst- en wintercollectie 2016. En dat maakt schrijven met de 849 – de pen die bekendstaat om zijn zeshoekige design en ultraslanke pennendoos – tot een creatievere ervaring dan ooit. De collectie bestaat in totaal uit acht pennen. Elke pen bevat één zijde met daarop Smiths handtekening.

In 2015 werkte Caran d’Ache voor het eerst samen met Paul Smith, wereldwijd geroemd om zijn bijzondere modedesigns. Ter ere van het honderdjarig bestaan van de schrijfwarenproducent gaf de Britse ontwerper de 849-balpen tien nieuwe, exclusieve kleuren. “Ik gebruik de pennen van Caran d’Ache al jaren”, aldus Paul Smith. “Toen ik vorig jaar gevraagd werd een ontwerp te maken, hoefde ik daar dan ook niet lang over na te denken. Ook naar deze nieuwe samenwerking keek ik weer erg uit. De kleuren van het streepdesign staan deze pennen echt fantastisch.”

De tweede editie Paul Smith + Caran d’Ache 849-pennen zijn vanaf nu verkrijgbaar bij een select aantal verkooppunten. De losse pennen zijn verkrijgbaar voor 45 euro per stuk, of in een giftbox met de acht verschillende kleuren voor 370 euro.

Lees ook:Paul Smith opent eerste winkel in Amsterdam
Lees ook:Paul Frank lanceert een kleurrijke brillencollectie
Lees ook:Jean Paul Gaultier ontwerpt Coca-Cola light flesjes
Lees ook:Sir Paul Smith weet van geen ophouden
Lees ook:Hema huurt mannelijk model Andrej Pejic in voor BH-poster

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>