Sir Paul Smith weet van geen ophouden

Soms lees je een interview en vraag je je echt af waar sommige mensen toch hun energie vandaan halen. Het interview vandaag in The Observer met de britse ontwerper Sir Paul Smith is er weer zo eentje. (Hij is zo goed dat íe zelfs al een titel heeft gekregen van de Britse Queen)

De man bezit al meer dan 200 winkels over de hele wereld, maar onder het mom ‘er kan altijd meer bij’ wil hij ook zijn imperium gaan uitbreiden in Rusland, China en India.

Ongetwijfeld zullen die Russen, Chinezen en Indiers dol worden op de goed gesneden kostumms, overhemden, jurkjes en psychedelische prints van Paul. Europa en Amerika zijn tenslotte ook overstag en in Japan is het merk al jarenlang een cult.

En de man is 59.

Normaal gesproken een leeftijd waarop je het toch een beetje rustiger aan gaat doen. Not Paul. Die vent zwemt zelfs iedere ochtend om half zeven en gaat daarna een stukje toast eten in de nabijgelegen kroeg. Het is werkelijk hartverwarmend.

Ik ga het ook eens proberen. Zwemmen, groot dromen en veel willen. Misschien heb ik dan ook wel op een dag mijn eigen imperium. Met dank aan Paul Smith.

Lees ook:Paul Smith opent eerste winkel in Amsterdam
Lees ook:Paul Smith zet zijn strepen op Caran d’Ache 849-pen
Lees ook:Fashion fact: Er wordt minder kleding geproduceerd
Lees ook:Hema huurt mannelijk model Andrej Pejic in voor BH-poster
Lees ook:TOMMY HILFIGER KONDIGT SAMENWERKING ZOOEY DESCHANEL AAN

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>