Rocklegende Debbie Harry treedt op in de nieuwe Levi’s® 505™C jeans

Screen Shot 2016-08-28 at 20.29.06Debbie Harry is een van de artiesten die de originele 505™ jeans op de kaart heeft gezet in de jaren zeventig. Nu, bijna vijftig jaar na de lancering van de jeans, viert ze samen met Levi’s® de lancering van de vernieuwde 505™C in New York City. De lancering van de 505™C jeans werd gevierd met een muzikaal optreden van Debbie Harry in the Bowery Ballroom downtown New York, waar het ooit allemaal begon. De nieuwe versie van de 505™ jeans, 505™C jeans, heeft een aangepaste straight leg gecombineerd met een perfecte slim fit. De C staat voor customized.

De 505™C, ook wel bekend als de stage-jeans door zijn tijdloze lived-in, rocked-in fit, vloeit voort uit Debbies meest gedragen jeans: de 505™. De originele 505™ zip fly jeans werd voor het eerst door Levi’s® geïntroduceerd in 1967 en is vooral bekend in de New York punk scene uit de jaren zeventig.

Lees ook:Levi’s viert wereldwijd ’501 Day’
Lees ook:Levi’s lanceert Lot700 | de ultieme denimcollectie voor vrouwen
Lees ook:Levi’s® lanceert ‘Live in Levi’s®’
Lees ook:Levi’s introduceert samenwerking met RE/DONE
Lees ook:Levi’s introduceert de 501 Skinny jeans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>