Levi’s viert wereldwijd ’501 Day’

Limited edition collectionOp 20 mei 1873 introduceerde Levi’s® een eenvoudige jeans die voor altijd zou veranderen hoe mensen zich kleden. Al meer dan een eeuw wordt de 501® jeans op elke mogelijke manier gedragen, bewerkt, gecombineerd en gestyled. Geliefd door verschillende generaties – van arbeiders en rocksterren tot wereldleiders – is de 501® jeans zonder twijfel een van de meest legendarische producten ooit. Door de jaren heen is de jeans uitgegroeid tot een familie van verschillende pasvormen die wereldwijd constant hervonden worden.

Om het ontstaan van de originele blue jeans te vieren, lanceerde Levi’s® op 20 mei een limited edition 501® Day celebration collectie, met 501 stuks van elk. De collectie viert de energie en creativiteit van grote muzieksteden wereldwijd en bestaat uit een 501® jeans (€190,-), Trucker vest (€120,-) voor heren en een 501® short (€65,-) voor dames, allen verkrijgbaar via levi.com en in de Levi’s® stores aan de Kalverstraat 167 in Amsterdam en de Lijnbaan 113 in Rotterdam.

Naast de limited edition collectie werd ook de vijfde aflevering van de 501® documentaireserie gelanceerd. In “The 501® Jean Stories of an Original, Music”, delen onder andere Solange Knowles en Snoop Dogg hun ervaringen met de 501® jeans.

Voor 501® Day (20 mei) riep Levi’s® fans wereldwijd op om bewegingen vast te leggen in een video in hun 501® jeans en deze te delen via #501day. Al deze beelden zullen door het merk worden verzameld en sommige zullen geselecteerd worden voor de Mash Up Video. Deze fans zullen beloond worden met een customized 501® jeans. Ook Nederlandse artiesten Lucas Hamming en Yung Internet zullen te zien zijn in de video.

 

Lees ook:Levi’s® lanceert ‘Live in Levi’s®’
Lees ook:Levi’s® introduceert 501® documentaire
Lees ook:Levi’s lanceert nieuwe Spring Summer 15 ‘Live in Levi’s’ campagne
Lees ook:Levi’s® introduceert nieuwe Live in Levi’s® met Caroline de Maigret
Lees ook:Levi’s x Pendleton: een exclusieve samenwerking

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>