Halina Reijn in nieuwe campagne Oilily

Schermafbeelding-2016-02-12-om-11-1024x576Voor Oilily’s spring/summer 2016 campagne Little girls grow up is Oilily op zoek gegaan naar vrouwen die in de jaren tachtig en negentig als meisje samen met het lifestylemerk zijn opgegroeid. Meer dan duizend geweldige reacties kwamen binnen, waaruit Oilily een aantal vrouwen koos en ze omdoopte tot Friends of the brand.

De door Oilily gekozen Friends of the Brand zijn te zien in Oilily’s nieuwe campagne: Little girls grow up, met in de hoofdrol actrice en schrijfster Halina Reijn. Deze campagnefilm was tevens de opening van Oilily’s spring/summer 2016 show tijdens Amsterdam Fashion Week.

De Friends of the brand halen in deze film bijzondere herinneringen op aan Oilily uit de jaren 80 en 90. Zo vertelde Friend of the brand Eline Deen hoe haar vader haar altijd meenam om te winkelen en dan zo trots als een pauw was als zijn dochter de paskamer uitkwam in een Oilily jurk. En Dido Anna Reijntjes dacht terug aan haar eerste communie waar ze een roze Oilily jurk droeg. Toen ze door het gangpad van de kerk naar het altaar liep, waaide haar jurk ineens op. Wat bleek nou? Er zat een groot luchtrooster in de vloer en dat zorgde voor een Marilyn Monroe moment.

De herinneringen die in de film worden opgehaald, worden afgewisseld met indrukken en statements over Oilily’s spring/summer 2016 collectie. Mede Friend of the Brand en gezicht van de campgane: Halina Reijn, omschrijft de collectie als inspirerend, vrouwelijk en een feest voor het oog.

De uitgebreide interviews met de Friends of the brand zullen binnenkort op Oilily’s blog verschijnen.

Lees ook:Oilily zoekt ‘oude’ campagnemeisjes
Lees ook:Oilily lanceert nieuwe stationery collectie
Lees ook:Oilily opent Pop-Up Store in Amsterdam
Lees ook:Oilily opent eerste winkel
Lees ook:Oilily is terug en klaar voor de toekomst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>