GUESS Originals x A$AP Rocky

unnamedIn februari zal GUESS Originals worden geïntroduceerd; een design initiatief dat GUESS samenbrengt met toonaangevende culturele iconen in de voorhoede van de mode, entertainment, kunst en design. De allereerste GUESS Originals samenwerking zal samen zijn met multi-gedisciplineerde artiest A$AP Rocky.

De collectie is Rocky’s interpretatie van de iconische GUESS items die verkocht werden in de jaren 90 en bevat items voor mannen en vrouwen. Lichtblauw acid wassingen, tencel stoffen en krijtstrepen heersen in de hele collectie, met GUESS logo crop tanks en bomberjacks in overvloed. Eenvoudige stof keuzes, ongecompliceerde ontwerpen en een klassiek kleurenpalet zijn suggestieve links naar de jaren 90 jeugd muziekcultuur, verfijnd met een eigentijdse touch. In een subtiele knipoog naar de gast designer, wordt het “GUESS Jeans USA” logo veranderd in “GUE$$” in de gehele dames- en herencollecties.
Vanaf februari 2016 zal de GUESS Originals x A$AP Rocky collectie wereldwijd verkrijgbaar zijn bij geselecteerde GUESS winkels en andere toonaangevende retailers, waaronder de GUESS winkel in Rotterdam.

Lees ook:DJ Tiesto model voor Guess
Lees ook:adidas x topshop zomercollectie 2015
Lees ook:Guess werkt samen met top fashion bloggers
Lees ook:Claudia Schiffer wordt niet oud
Lees ook:Guess lanceert Shape your body

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>