DJ Tiesto model voor Guess

DJ Tiesto wordt het nieuwe gezicht van modelabel Guess. De Nederlandse DJ zal in de Guess advertenties te zien zijn, een capsule collectie ontwerpen en overal ter wereld de kleding van Guess dragen tijdens zijn optredens.

Vanaf augustus zal een limited edition Tiësto-horloge verkrijgbaar zijn in Guess-winkels en warenhuizen wereldwijd, gevolgd door een kledingcollectie met Guess-/Tiësto-logo in oktober. De kledinglijn, die zowel voor mannen als vrouwen zal zijn, is volgens het merk geïnspireerd door de groeiende populariteit van elektronische muziek en de lifestyle die er in de popcultuur mee samen gaat.

“Ik ben al heel lang fan van het merk. Ik ben vereerd dat ze mij hebben gekozen voor zo’n groot project”, aldus Tiësto in een persverklaring.

Directeur Paul Marciano van Guess over de DJ: “Er is in de muziekwereld niemand die de vrije, avontuurlijke en sexy Guess-lifestyle beter vertegenwoordigt dan hij.”

 

Lees ook:GUESS Originals x A$AP Rocky
Lees ook:Guess werkt samen met top fashion bloggers
Lees ook:Met fashion.blog naar exlusief Guess feest!
Lees ook:AVELON najaarscollectie 2014
Lees ook:Bling-horloges vieren jubileum

1 Reacties // Reageer

One thought on “DJ Tiesto model voor Guess

  1. Cibele

    Hij is HOT!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>